dilluns, 26 de gener del 2015

Crònica i resultas Olvan

Ahir diumenge 25 de gener el COB, Club Orientació Berguedà, va organitzar a Olvan la segona cursa de la Lliga Berguedà-O, amb el suport del Consell Esportiu de la comarca.

La cursa comptava amb dues modalitats: la cursa escolar, per a infants en edat escolar, i la cursa popular, per a gent que es vol iniciar en el món de l’orientació i també per  a persones experimentades. A la cursa escolar es va procurar que fos una cursa recreativa enlloc de competitiva, sense registrar els temps ni la classificació dels participants.

La cursa popular estava formada per tres circuits de variada distància i nivell tècnic. En el circuit d’iniciació, el guanyador va ser Jordi Moragues (UE VIC) amb un temps de 43:44. En el circuit curt els guanyadors van ser Anna Illa (FCOC) amb 56:08 en la categoria femenina i Pau Coll (UE VIC) amb  53:14 en la masculina. En el recorregut de més nivell, Laura Serra (COB) amb un temps de 1:09:31 i Lluís Bedós (XinoXano)amb  46:20, van ser-ne els guanyadors.

La cursa va ser tot un èxit, amb 210 participants, 55 dels quals eren nens en edat escolar. Des de l’organització constatem que cada vegada és més la gent que s’introdueix al món de l’orientació.

Us animem a participar a les pròximes curses, que tindran lloc a Avià el dia 25 de març i a Bagà el dia 26 d’Abril.