dimarts, 15 de març del 2016

Últimes informacions Cardona

L'aparcament es pot fer pels carrers del poble o en els aparcaments públics, però tingueu en compte que alguns són amb rellotget i/o de pagament. L'aparcament més gran i gratuït és darrera el camp de futbol.

El centre de competició és a la Plaça de la Fira, on hi ha l'Ajuntament

La sortida serà a 30 metres del centre de competició. 

Com tots els diumenges, a Cardona hi ha mercat i hi ha la majoria de les botigues estan obertes. Així doncs, teniu un altre al·licient per venir.


Pel què fa als circuits:
  • Tant el C1, C2 com el C3 no són circuits difícils tècnicament. Es diferencien entre ells per la llargada i per les eleccions de ruta. Seran curses ràpides, on la facilitat en la lectura del mapa i l'elecció de la ruta òptima decantaran la balança del guanyador. Serà sobretot a la zona del castell on aquesta lectura serà més necessària. En el C1, el temps guanyador previst és de 40 minuts.
  • Els circuits infantils (C4 i C5) transcorren principalment pel casc antic del poble, on la circulació està prohibida. En algun moment travessaran algun carrer transitat (poc, però amb transit). Preguem que els hi feu saber als vostres fills perquè tinguin cura a l'hora de travessar-los. 

El trànsit no estarà tallat enlloc, però en el casc antic hi ha diversos carrers peatonals on el trànsit de vehicles hi és prohibit.

No és necessari portar polaines, i fins i tot es pot córrer amb pantalons curts. 

Durant la cursa no hi haurà avituallament, però trobareu diverses fonts on poder fer un glop. 

No us ho penseu més i veniu!!